Ons verhaal

Ons verhaal

Welkom bij De Gelaarsde Haan!

De Gelaarsde Haan is een leuke, trendy kinder- en jeugdschoenenwinkel in De Haan met een unieke, originele en smaakvolle collectie. Wij richten ons zowel op kleine (b)engeltjes die hun eerste stapjes zetten als op tieners voor wie het allemaal niet snel genoeg kan gaan. We hebben schoenen van maat 17 tot 42. Afwisseling en vernieuwing is hier troef. Daar zorgt Evelien samen met haar dochters voor.

Elk seizoen selecteert ze de nieuwste collecties bij haar leveranciers in vooral Italië.

Laarzen, sneakers, veterschoenen, pantoffels, …: kwaliteit en design gaan steeds hand in hand.
Een greep uit ons assortiment? Zecchino d’Oro, Romagnoli, Naturino, Shoesme, Rondinella, Aigle, Havaianas en nog zoveel meer.

De Gelaarsde Haan is trouwens veel meer dan alleen een schoenwinkel. Je vindt er ook toffe mutsen, schooltassen en accessoires van Barts, Falke, Jeune Premier,…

Op zoek naar een leuk cadeau-idee? Evelien ontvangt je met open armen en helpt graag bij je keuze. 

Je vindt De Gelaarsde Haan in de Leopoldlaan 1 in De Haan.
Je kan ons zowel met het openbaar vervoer als met de auto makkelijk bereiken. Vanuit Bredene, Oostende, Blankenberge en Knokke-Heist neem je de N34 richting De Haan. Vanuit Brugge bereik je ons het vlotst via de N9 en de N307.

Is De Haan te ver weg of heb je geen tijd om te winkelen? Geen nood! Je kan bij De Gelaarsde Haan ook makkelijk, veilig en snel online winkelen!

Heb je nog vragen? Contacteer Evelien gerust via info@gelaarsdehaan.be

Veel plezier bij het ontdekken van onze collectie!


Ons verhaal

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x