Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Falcotto Falcotto

NIEUWS | 18-09-2018 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Falcotto is een ideale kinderschoen.

Iedere ouder weet hoe belangrijk kindervoetjes zijn. Deze voetjes zijn in de groei en vragen dus een goede ondersteuning. Maar deze voetjes zijn ook de basis voor de bewegingen van je kind. Ze willen, rennen, klauteren, spelen en ravotten. Daarom zijn ondersteunende en comfortabele schoenen een must voor iedere kindervoet, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Gelukkig heeft Falcotto aandacht voor beide. Het merk is een onderdeel van Falc, een bedrijf wat al sinds 1988 ervaring heeft met de schoenenbranche. Dit vakmanschap zie je terug in de schoenenlijn, net zoals het Italiaanse oog voor design en detail.

Falcotto schoenen voor de eerste stapjes Falc lanceerde in eerste instantie het merk Naturino, de schoenen met het kenmerkende 'zand effect', wat zorgt voor een ideale ondersteuning. Later kwam hier ook de Falcotto lijn bij. Deze lijn is speciaal ontworpen voor kinderen die beginnen met kruipen of hun eerste stappen gaan zetten. Deze Falcotto schoenen zorgen dat de voeten worden beschermd, zonder dat de beperking van de bewegingsvrijheid wordt weggenomen. Zo kunnen de kindervoetjes zich dus op de juiste manier ontwikkelen. Bij het ontwikkelen werden kinderartsen geraadpleegd en het resultaat is een trendy schoen met een hoge kwaliteit. Het beste voor je kind. Je gunt jouw kind toch ook de beste schoenen voor die tere kindervoetjes?

Neem dan eens een kijkje bij de Falcotto collectie.( https://gelaarsdehaan.be/nl/17777/shop/merken/falcotto)

Laat je verrassen door de verfrissende stijl en laat je kind genieten van het ultieme comfort. Daar worden jullie beide heel erg vrolijk van.