Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Hier moet je opletten als je kindersandalen koopt Hier moet je opletten als je kindersandalen koopt

NIEUWS | 16-06-2018 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Frisse sandalen zijn onmisbaar in de schoenenkast van je kids. Van het juiste materiaal tot een gemakkelijke sluiting, hier moet je op letten als je kindersandalen koopt!

Stevig, maar toch soepel genoeg

Kindervoetjes hebben nood aan schoenen die beschermen tegen verschillende soorten ondergrond, maar toch soepel genoeg zijn om het natuurlijke groeiproces te bevorderen. Een sandaal met flexibele zool is dus een zomerse must. Let er op dat je de zool voldoende kan buigen, zonder dat je meer dan 2/3 van de zool kan dichtplooien. Kurk en rubber vormen een dream team voor de perfecte zool.

 

Kan je oogappel nog maar net zelfstandig wandelen? Dan is een stevig hielstuk dat de voeten recht houdt eveneens essentieel.

 

Het juiste materiaal

Zweetvoetjes zorgen voor wrijving en verhogen de kans op pijnlijke blaren. Hoe je dit kan vermijden? Door te investeren in kindersandalen uit het juiste materiaal! Kies voor leer, dat laat zich makkelijk vormen, is stevig genoeg, duurzaam en laat voldoende vocht door. Goodbye zweetvoetjes! Wat je beter kan vermijden? Kunststof exemplaren ( behalve voor een dagje aan zee.) Dit type sandaal verlucht niet goed genoeg en biedt onvoldoende steun.

 

Een gemakkelijke sluiting

Maak het je kids zo gemakkelijk mogelijk en kies voor een klittenband. Deze handige sluiting kunnen ze zonder moeite zelf gebruiken en valt makkelijk aan te passen aan gezwollen voetjes. Zijn je kids al handig genoeg? Dan zijn sandalen met een gaatjes-sluiting ook zeker een optie.