Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Victoria! Victoria!

NIEUWS | 16-05-2018 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

De schoenen van Victoria zijn in de loop der jaren een icoon geworden in Spanje, waar de naam Victoria synoniem is aan tennis.

Achter het merk, dat al sinds 1915 bestaat, gaat een vertederende geschiedenis schuil: het merk is vernoemd naar de echtgenote van de stichter.

De reputatie van de tennisschoenen van Victoria is in de loop der jaren langzaam gegroeid in Spanje, tot het merk zich in de jaren 70 explosief ontwikkelde dankzij de uitvinding van het gevulkaniseerde rubber. Een uitvinding die werd gedaan in de Spaanse Rioja, waar de fabrieken van Victoria zich nog steeds bevinden!

Een mooie lokale en nationale geschiedenis waarmee de schoenen van Victoria vanaf 2000 de wereld proberen te veroveren. Na een geslaagde introductie in Italië en Engeland zijn de Victoria-tennisschoenen nu ook verkrijgbaar in Frankrijk.

De casual stijl van deze unisex schoenen straalt zuiverheid en frisheid uit en heeft al veel succes!

De milieubewuste klant zal blij zijn om te horen dat de zolen van Victoria zijn gemaakt van natuurlijk rubber en dat de schacht volledig uit katoen bestaat, dat is geverfd met milieuvriendelijke kleurstoffen. De sobere vorm en het zeer uitgebreide kleurengamma van de tennisschoenen van Victoria zijn een ideaal uitgangspunt voor persoonlijke aanpassing. Het merk nodigt klanten dan ook uit om foto's in te sturen met hun eigen creaties. Dus leef je