Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Maak het zomers met Havaianas! Maak het zomers met Havaianas!

NIEUWS | 2-06-2017 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

De slippers van Havaianas hebben een eenvoudig design en zijn volledig gemaakt van rubber. Het synthetische materiaal is waterafstotend waardoor ze ideaal zijn voor een dagje aan het strand of zwembad. Door de diverse modellen in zijn vele kleuren en prints, zijn ze ideaal om eens af te wisselen! De uitgebreide collectie biedt slippers aan die voor iedereen te matchen zijn. Je draagt ze zonder moeite onder je zwembroek of bikini op het strand, maar evengoed onder een zomerse short of jurkje. Het voetbed vormt zich naar je voet waardoor je er prima een avondje op kunt lopen. De slippers blijven altijd in dezelfde vorm en het materiaal neemt bovendien geen geuren op.

 

Havaianas zijn reeds meer dan een halve eeuw oud, namelijk sinds 1962. Ze zijn geïnspireerd op de Zori, de typisch Japanse sandalen met stoffen bandjes en zolen van rijststengels. Dankzij het goede voetbed zijn de Havaianas slippers comfortabel in dragen.Ook de straps zijn van bijzonder goede kwaliteitn waardoor ze lang meegaan en niet pijnlijk zijn.