Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Sandaaltjes-weer! Sandaaltjes-weer!

NIEUWS | 17-05-2017 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Sandaaltjes!

 

Het mooie weer is eindelijk in het land, we hebben er lang moeten op wachten. Tijd om de winterschoenen op te bergen en de sandalen, bandschoenen, slippers,....tevoorschijn te halen.

Met dit mooie weer, de warme temperaturen, de zon... dan wil je kind natuurlijk het liefst met vrolijke, kleurrijke en luchtige sandalen op stap of naar school.

 

Bij ons vind je luchtige eerste stappers en sandalen voor jongens en meisjes van de merken Falcotto, Naturino, Lunella, Romagnoli, Zecchino d'Oro, Birkenstock, Teva, ...

Kortom: sandalen die er niet alleen super tof en zomers uitzien, maar die ook nog eens over een uitmuntende pasvorm beschikken, zodat ze ondersteuning bieden bij de ontwikkeling van de kindervoetjes, wat zeker nodig is.

En sandalen zijn altijd zo makkelijk te combineren en geven je outfit direct dat beetje extra, gewoon voor blote voetjes weer of voor een avondje uit.

 

http://www.gelaarsdehaan.be/nl/17777/shop/category/6317/product/661749/romagnoli-8262-404.html

 

De Gelaarsde Haan, ruim aanbod kinderschoenen in omgeving De Haan, regio middenkust/oostkust!